Jak na odesílání SMS zpráv a platby přes Premium SMS

V dnešní době si už život bez SMS zpráv asi jen těžko představíme, o to víc, když lze tento pohotový a mobilní nosič informací a univerzální platební nástroj jednoduše spojit s Internetem.
Dnes už téměř každý internetový obchod informuje zákazníky SMS zprávami o vyřízené objednávce, reklamaci nebo odeslaném zboží a zákazníkům se to, jak jinak, zamlouvá. Roste také počet webových obchodů, kde si můžete odesláním SMS zprávy (tzv. Premium SMS) jednoduše zakoupit službu nebo zboží (zkuste např. www.superdvd.cz).
Již delší dobu na českém internetu existuje služba, která umožňuje jednoduchou implementaci běžného odesílaní SMS zpráv, stejně jako příjem plateb pomocí Premium SMS a to bez paušálních plateb a aktivačních poplatků! Tyto komplexní SMS služby jsou k dispozici na serveru sms.sluzba.cz


Projekt sms.sluzba.cz si klade poměrně vysoké cíle. Komunikační portál byl vymýšlen a programován více než rok a nyní bylo spuštěno prvních 6 instantních SMS služeb, které mají potenciální uživatele zaujmout zejména svou jednoduchostí, spolehlivostí a extrémně rychlým nasazením do ostrého provozu.

Autoři projektu tvrdí, že se jim podařilo vytvořit úplný seznam komunikačních služeb, které ke své práci potřebují jednotlivci i malé a střední firmy. V krátkosti lze říci, že portál sms.sluzba.cz může kdokoliv použít pro SMS komunikaci se zákazníky, SMS platby a SMS objednávky a rezervace, pro velmi rychlou realizaci SMS soutěží, hlasování a jiných marketingových aktivit, pro zajištění prodeje mobilního i nemobilního obsahu a prostě pro všechny myslitelné projekty postavené na SMS nebo Premium SMS.

Komunikační portál se skládá ze samostatných služeb a každá je i samostatně konfigurovatelná. Někteří uživatelé využívají pouze služby pro odesílání SMS, jiní uživatelé začali využívat Premium SMS platby ve svých vlastních projektech.


K nejpoužívanějším službám portálu patří služby SMS Gate, SMS Action, Premium SMS Action, SMS Monitoring a SMS Content.

SMS Gate není podle autorů portálu jen tak obyčejná SMS brána. K hlavní výhodě patří nízká cena SMS, plná podpora doručenek a odpovědí. SMS Gate dokáže zasílat upozornění na došlou zprávu na email, dokáže se napojit na mnoho známých freewarových SMS programů a umožňuje i velice snadné odesílání SMS přes běžný email. SMS Gate je již pár týdnů po spuštění využívána firmami zvučných jmen jako jsou HORNBACH, CK Alexandria, NetDirect a mnoho dalších…

SMS Action je služba, která si získala oblibu mezi webmastery na jedné straně a agenturami, pořádajícími kulturní a společenské akce, na straně druhé. První skupina uživatelů používá SMS Gate pro autentizaci internetových uživatelů a ověřování přístupových hesel, agentury využívají SMS Action pro bezplatné registrace návštěvníků svých akcí, případně i pro rezervaci míst.

Premium SMS Action funguje na podobném technickém principu jako SMS Action, ale jsou využívána tzv. prémiová čísla, na která zasílají koncoví zákazníci SMSky s vyšším cenovým tarifem. Služba tedy umožňuje zpoplatnit Vaše libovolné aktivity nejjednodušším možným způsobem – SMSkou. Službu dnes využívají uživatelé portálu zejména pro zpoplatnění vlastních internetových projektů, pro zpoplatnění objednávek, rezervací a inzerce, pro SMS aukce a další jednoduché mobilní platby. Premium SMS Action je dle autorů první službou v ČR, kterou lze použít pro SMS platby za nemobilní služby i zboží a Premium SMS jsou ve zvláštním režimu, ve kterém získávají provozovatelé služeb až 80% z ceny zaplacené zákazníkem.

SMS Content je instantní službou, která dokáže zajistit libovolnému zájemci řešení prodeje mobilního obsahu (zejména mobilních her a melodií). služba je oblíbená mezi provozovateli menších webů a blogů, protože napomáhá financovat provoz serveru. Zahájení prodeje vybraných mobilních her je i pro méně zkušené webmastery otázkou několika minut.

převzato ze serveru www.zive.cz, www.axima-brno.cz a sms.sluzba.cz

Štítky: , , , , , ,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*